Algemene Voorwaarden

  1. Betaling

Een bestelling dient vooruit betaald te worden. Wanneer een betaling niet binnen 14 dagen is voldaan, krijgt u hiervan een herinneringsmail. Mocht de betaling na deze mail binnen 3 dagen niet worden voldaan, dan zijn wij genoodzaakt om het betreffende artikel terug in de verkoop te zetten.

2. Verzendkosten:

Alle artikelen zijn incl verzendkosten

3. De klant:

De klant is er van op de hoogte dat de kleuren van de artikelen door de foto`s enigszins kunnen afwijken van de werkelijkheid. Indien Jenny van der Sluis  {Home -Collection } de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij de koper hiervan op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van het product reeds zijn voldaan, binnen 10 dagen terug op uw rekening storten.

4. Prijzen:

Alle prijzen zijn in Euro´s vermeld, inclusief 21% BTW.

5. Verzendtermijn:

Uw bestelling wordt binnen 2 a 3 dagen verzonden nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet lukken, ontvangt u daar bericht van.

6. Retourneren:

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, dient u binnen 30 werkdagen na de verzenddatum, een mail te sturen naar jennyvdsluis.homecollection@gmail.com
Vervolgens neem ik contact met u op.

Indien akkoord kunt u het artikel, voldoende gefrankeerd, retour zenden. De kosten van het retour zenden van een artikel zijn te allen tijde geheel voor rekening van de klant, tenzij anders wordt overeengekomen. Na ontvangst en akkoord van de retourzending, krijgt u een e-mail met hierin vermeld het te crediteren bedrag. Het tegoed wordt daarna terug gestort op uw rekening, mits de artikelen niet beschadigd zijn.